WhatsApp, Para Kazanmanızı Sağlayabilecek Yeni Özelliğini Test Etmeye Başladı

Büşra Koça
A+A-
Reset

WhatsApp, Android için “2.24.19.34” kodlu beta sürümünde dikkat çekici bir yeniliği test etmeye başladı. Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması, bu yeni özellikle kullanıcıların topluluklarını başkalarına devretmelerine olanak tanıyacak. Bu özellik, topluluk sahiplerine maddi kazanç elde etme fırsatı da sunabilir.

Test edilen bu özellik, kullanıcıların kurdukları ve büyüttükleri WhatsApp topluluklarını başka kişilere devretmelerini mümkün kılacak. Böylece topluluklar, sahip değiştirerek yeni bir yöneticinin eline geçebilecek.

WhatsApp’ın yeni özelliğinin detayları

WhatsApp, Para Kazanmanızı Sağlayabilecek Yeni Özelliğini Test Etmeye Başladı

Paylaşılan ekran görüntülerine göre, topluluğun eski sahibi devretme işleminden sonra yönetici olarak kalmaya devam edecek. Ancak topluluğu devralan kişi, eski yöneticileri görevden alma yetkisine sahip olacak. Bu, taraflar arasında yapılacak anlaşmaya bağlı olacak.

Meta, bu yeni özellikle ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı. Özelliğin ne zaman tüm kullanıcılara sunulacağı da şimdilik bilinmiyor. Ancak beta aşamasına geçilmiş olması, kararlı sürümün yakında geleceğini gösteriyor.