Yeni Lords of the Fallen, Epic Games Store’a Özel Olacak

Emekcan Güleç
A+A-
Reset

2026 yılında çıkacak olan Lords of the Fallen 2, orijinal oyunun hayranlarını heyecanlandırıyor. CI Games tarafından geliştirilen bu devam oyunu, PC için Epic Games Store’a özel olacak ve PlayStation 5 ile Xbox Series X|S platformlarında da yer alacak.

Lords of the Fallen serisinin devam oyunu olan Lords of the Fallen 2’nin 2026 yılında oyuncularla buluşacağı duyuruldu. Oyunun ilk versiyonu, oyun mekanikleri ve performans açısından eleştirilere maruz kalmış olsa da, serinin ikinci oyunu büyük bir merakla bekleniyor.

CI Games, Lords of the Fallen 2’yi PC için Epic Games Store üzerinden özel olarak yayınlayacak. Bu, oyunun Steam platformunda yer almayacağı anlamına geliyor. Oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X|S platformları için de geliştirilmekte olduğu belirtiliyor.

Lords of the Fallen 2, şu anlık “Project 3” olarak adlandırılan çalışma ismiyle anılıyor ve henüz resmi bir isme sahip değil. Ancak, oyunun tüm yaşam döngüsü boyunca PC için Epic Games Store’a özel olacağı bilgisi paylaşıldı.

Oyunun ilk sürümü, 2023 yılında piyasaya sürüldüğünde, ilk on gün içinde 1 milyon kopya satışına ulaşarak büyük bir başarı elde etmişti. Oyun, 2023 yılının Kasım ayı sonuna kadar dünya çapında 1.2 milyonun üzerinde satış yapmıştı.

Lords of the Fallen 2’nin, oyunculara daha önce deneyimlemedikleri yeni maceralar ve zorluklar sunması bekleniyor. Oyunun detayları ve çıkış tarihi hakkında daha fazla bilgi edinmek için sabırsızlanıyoruz.