Alan Wake 2’nin Yeni DLC’si Night Springs Çıktı!

Emekcan Güleç
A+A-
Reset

Alan Wake 2’nin merakla beklenen DLC paketi Night Springs, Sam Lake’in eşsiz sunumuyla duyuruldu. Yeni hikaye öğeleri ve karakterler içeren bu genişleme paketi, oyunculara Alan Wake evreninde benzersiz bir deneyim sunuyor.

Sam Lake, her zamanki eksantrik tarzıyla sahneye çıktı ve Alan Wake 2’nin müzikleri eşliğinde dans etti. Ancak sadece dans gösterisi yapmak için burada değildi. Lake, üçüncü şahıs korku macerası için ek hikaye öğeleri ve karakterler içeren Alan Wake 2 Night Springs DLC’sini duyurdu. Night Springs’te, Alan Wake 2 evreninden tanıdık ama bir o kadar da yabancı karakterler olarak oynayacaksınız. Bu karakterler, Night Springs tarafından değiştirilmiş ana oyun karakterlerinden biraz farklılar. DLC, oyuncuların çeşitli roller üstlendiği, aksiyon dolu görünüyor; Alan’ın en büyük hayranı olan bir karakterin yanı sıra, diğer Remedy oyunlarından bazı karakterlerle birlikte shotgun ile donanmış bir karakter gibi. Genel olarak daha psikodelik bir yaklaşım sunan bu DLC, kesinlikle benzersiz bir deneyim vaat ediyor. Alan Wake 2’den daha fazlasını istiyorsanız, işte hikayeyi daha da genişletme şansınız!

Alan Wake 2 Night Springs ne zaman çıkacak? Alan Wake 2’nin ilk hikaye genişlemesini yarın, 8 Haziran’da Epic Games Store, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S’de oynayabilirsiniz. Oyunun Dijital Deluxe Sürümü’nün bir parçası olarak mevcut ve bu sürüm, oyun için genişleme paketini içeriyor. Dijital Deluxe’i satın alırsanız, sadece Night Springs’i değil, aynı zamanda yakında çıkacak olan Lake House hikaye genişlemesini ve Alan ve Saga için ek kozmetik öğeleri de alacaksınız.