MrBeast, Birçok Ünlüyle Birlikte Video Çekimine Hazırlanıyor!

Büşra Koça
A+A-
Reset

MrBeast, son paylaştığı fotoğraf ile gelecek büyük projesinin ipuçlarını verdi. Görüntüde, internetin en tanınmış isimlerinin bir araya geleceği devasa bir video çekiminin yakında gerçekleşeceğini duyurdu.

MrBeast, dünyanın en başarılı içerik üreticilerinden biri olarak biliniyor. Son zamanlarda, T-Series’ı geçerek dünyanın en çok aboneye sahip YouTube kanalı olmayı başardı ve şu anda 273 milyon aboneye sahip.

MrBeast, geniş bir izleyici kitlesine hitap eden ve farklı türlerde videolar üreten bir içerik oluşturucusu. Bunlar arasında diğer ünlü isimleri içeren videolar da bulunuyor. Ünlü içerik üreticisi, şimdiye kadar çektiği en büyük video olan yeni bir proje üzerinde çalıştığını duyurdu.

Sosyal medyanın en ünlü isimleri MrBeast’in yeni videosunda bir araya gelecek

MrBeast, Birçok Ünlüyle Birlikte Video Çekimine Hazırlanıyor!

MrBeast, en büyük videosunu X platformundan paylaştığı bir gönderi ile duyurdu. Paylaşıma bakıldığında, bu iddianın doğru olabileceğini görmek mümkün. Çünkü görselde neredeyse her internet ünlüsünün yer aldığı görülüyor.

Görselde, yayıncılardan YouTuber’lara kadar dünya çapında ünlü birçok içerik üreticisinin videoda yer alacağı görülüyor. Kai Cenat, Logan Paul, Pokimane, KSI, Matpat, IShowSpeed, FaZe Rug, Ludwig, Bella Poarch ve daha birçok tanınmış ismin yanı sıra dünyanın en popüler teknoloji YouTuber’ı Marquess Brownlee (MKBHD) de bulunuyor.

MrBeast, daha önce paylaştığı bir gönderide, daha sonra sildiği bu gönderide 50 internet ünlüsüne teşekkürlerini iletti. Bu, sosyal medyanın en tanınmış isimlerinin tek bir videoda bir araya geleceğini gösterdi.

Videonun içeriği hakkında henüz net bir bilgi olmamakla birlikte, MrBeast’in önceki videolarını göz önünde bulundurarak influencer’lar arasında bir yarışma olabileceği tahmin edilebilir. Çıkış tarihi hakkında kesin bir bilgi bulunmasa da, MrBeast, videonun yaklaşık olarak 13 Temmuz gibi yayınlanabileceğini belirtiyor. Bu da en büyük videosunu görmek için bir aydan biraz daha uzun bir süre beklememiz gerekeceğini gösteriyor.