PlayStation’dan Yaz Sürprizleri: Summer Game Fest’te Neler Bekleniyor?

Emekcan Güleç
A+A-
Reset

PlayStation, bu yılki Summer Game Fest’te bir dizi yeni oyun duyurusu yapacağı söylentileriyle gündemde. Oyun severler, özellikle “Metaphor: ReFantazio” ve “Sonic X Shadow Generations” hakkında daha fazla bilgi almayı sabırsızlıkla bekliyorlar.

PlayStation, bu yıl Summer Game Fest 2024’te bir dizi heyecan verici duyuru yapmaya hazırlanıyor. Sektörün önde gelen isimlerinden Midori’nin tweet’ine göre, PlayStation’ın etkinlikte “Metaphor: ReFantazio” ve “Sonic X Shadow Generations” gibi oyunlar hakkında daha fazla bilgi vermesi bekleniyor. Ayrıca, SIE stüdyolarından daha fazla başlık duyurusu olacağı da söyleniyor.

LEGO ile iş birliği içinde geliştirilen “LEGO Horizon Adventures” oyununun da tanıtılması muhtemel. Bu oyun LEGO’nun Star Wars, Marvel, DC ve diğer Traveller’s Tale serilerinde gördüğümüz oyunlara benzer bir yapıda olacak. Kaynaklara göre oyun, “Horizon Forbidden West ama LEGO” şeklinde olacak.

Oyuncular ayrıca Sucker Punch’tan bir haber, belki de “Ghost of Tsushima 2″nin duyurusunu umuyorlar. Geoff Keighley’nin Kojima ile yakın ilişkisi göz önüne alındığında, “Death Stranding 2” hakkında yeni bir göz atışı da mümkün.

Astrobot’un ön siparişleri 7 Haziran’da başlayacak, bu nedenle ana gösteri sırasında oyuna başka bir bakış da olabilir. Sony Interactive Entertainment, yakın zamanda bir State of Play etkinliği düzenledi ve Astro Boy, Concord, God of War: Ragnarok’un PC çıkış tarihi ve PSVR 2 için bir dizi duyuru ve gösteri içerdi.

Bu özel etkinlik, tüm projelerine dair güncellemeleri sağlamak için yeterince uzun olmayabilir, bu da onları Summer Game Fest 2024’te sahne almaya iten bir neden olabilir. PlayStation’ın 2024 Summer Game Fest için ne gibi sürprizler hazırladığını siz ne düşünüyorsunuz?