Prime Video’da Yayımlanacak Olan İlk Orijinal Yerli Dizi Düğüm’den İlk Fragman Geldi

Büşra Koça
A+A-
Reset

“Prime Video’nun heyecanla beklenen Türk dizisi Düğüm’ün ilk fragmanı nihayet yayınlandı! 23 Şubat’ta izleyiciyle buluşacak olan bu polisiye drama, Prime Video’nun Türkiye’deki orijinal yapımları arasında özel bir yere sahip olmaya hazırlanıyor. Son dönemde Türkiye’deki yayın platformlarının yerli yapımlara daha fazla yer vermesiyle birlikte Prime Video, bu kez orijinal bir yerli diziyle karşımıza çıkıyor. Düğüm, OGM Pictures’ın üstlendiği bir proje ve yönetmen koltuğunda Can Ulkay oturuyor. Hikâyenin orijinalini Arman Güvenç kaleme alırken, senaryo çalışması Selim Erkul tarafından gerçekleştirildi. Prime Video’nun bu yeni yapımı, Türk televizyonculuğunda farklı bir soluk getirecek gibi görünüyor.”

Düğüm’ün konusu nedir?

Amazon, Düğüm’ün konusunu şöyle açıklıyor:

Dürüstlüğüyle herkesin gözdesi olmuş Neslihan Turhan, kayıp ve cinayet dosyalarının ele alındığı “Tek Gerçek” programını sunan, kariyerinin zirvesinde ünlü bir habercidir. Son yayınında yer altı dünyasının karanlık isimlerinden birine meydan okurken ağzından çıkan o çok iddialı cümlenin, hayatının en zor sınavı olacağından habersiz kameralara aynen şöyle demiştir; “Oğlum olsa acımam!”

Tek çocuğu Can’ın, arkadaşı Leyla’yı öldürmekle suçlanmasıyla Neslihan’ın dürüstlük ve adalet üzerine kurduğu dünyası altüst olur. Hayatının en zor yayınlarında; bir yandan Leyla’nın katilini ararken, bir yandan oğlunun adını bu işten uzak tutmaya çalışır. Oğlunu korumakla; gerçeğin ortaya çıkmasını sağlamak arasında kalan Neslihan, hayatının en önemli kararıyla karşı karşıyadır; oğlunu hapse atma pahasına Leyla’nın katilinin peşine düşecek midir?

Düğüm’ün fragmanı