Fortnite 5. Bölüm 1. Sezonda Harita Değişiklikleri: Trenler, Bosslar ve Daha Fazlası

Tibet Tan Aksoy
A+A-
Reset

Yeni Fortnite haritası ile birlikte Fortnite Bölüm 5 Sezon 1’de keşfedilecek yepyeni bir dünya var. Fortnite battle royale haritasında keşfedilecek bir sürü yer, bölgede hareket etmenin yeni yolları ve yeni düşman tehditleri bulacaksınız.

Fortnite Bölüm 5 Sezon 1 Harita Değişiklikleri

Yeni harita, çayırlar, çöl, orman ve donmuş bir tundra da dahil olmak üzere birden fazla biyom içerme eğilimini sürdürüyor. Elbette bunların her birinde yeni adlandırılmış konumların yanı sıra haritada belirtilmeyen ve keşfedilmeyi bekleyen birçok küçük yer de bulunabilir.

Oyunların ilgi çekici yerlerinden bazıları batıda bir liman olan Ritzy Riviera, kuzey ormanında bir malikane olan Rebel’s Roost, bir dağ köyünün tepesindeki Hazy Hillside ve bunlara ek olarak keşfedilmesi gereken Grand Glacier Hotel.

En önemlisi, adanın dört bir yanına yayılan ve size bu zorlu haritada hareket etmeniz için yeni yollar sunan demiryolu rayları ile sezonun işlevsel bir tren sistemi içereceğine dair son söylentileri doğrulayan Reckless Railways de var. Daha özgürce seyahat etmek için haritanın çeşitli yerlerine park edilmiş yeni Trailsmasher SUV’u da harika bir arazi aracı seçeneği olarak karşınıza çıkacak.

NPC’ler Fortnite OG’de kısa bir süre uzak kaldıktan sonra adaya geri döndü ve bunlardan beş tanesi -Oscar, Nisha, Montague, Valeria ve Family Guy’dan Peter Griffin- diğer oyuncuların peşine düşmesi için haritada işaretlenme riskiyle kullanıcılarına yenilenen bir kalkan güçlendirmesi veren Topluluk Madalyonları düşüren boss’lar olarak hareket ediyorlar.

Ayrıca adaya yeni gelen FlowBerries, hem sizin hem de yakındaki takım arkadaşlarınızın kalkanlarını yenileyen yeni bir tüketilebilir meyve. Ayrıca, tıpkı Hop Flopper balığı gibi, aktif olduğu süre boyunca düşme hasarını ortadan kaldıran düşük yerçekimli bir zıplama sağlar.

Oyunun en iyi ganimetlerinden bazılarına ev sahipliği yapan bu sezonun tüm kasalarının yerleri de dahil olmak üzere, kesinlikle ortaya çıkarılacak daha birçok sır var.