OnePlus 12, 5 Aralık’ta Çinde Piyasaya Sürülecek

Büşra Koça
A+A-
Reset

OnePlus Aralık ayında 10. yıldönümüne yaklaşırken, bu vesileyle 5 Aralık’ta Çin’in Shenzhen kentinde yeni bir amiral gemisi telefonun lansmanını gerçekleştirecek.

Markanın resmi Çin web sitesi, yaklaşmakta olan OnePlus 12’yi selefine çarpıcı bir benzerlikle ortaya çıkardı, ancak kamera adasının rengi artık gövdenin rengiyle eşleşiyor – benzer görünümlü Ace 2 Pro gibi. Parlak beyaz ve klasik mat siyah seçeneklerine ek olarak, güncellenmiş yeşil tasarım, önceki düz parlak kaplamanın aksine mat mermer görünümünde olacak.

OnePlus, son Weibo gönderilerinde yeni bir telefonun bazı önemli özelliklerini paylaşmıştı. Bu özellikler arasında Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 50 megapiksel ana kamera için yeni bir Sony LYT-808 sensör ve 64 megapiksel periskopik telefoto kamera bulunuyor. Her iki kamera da Hasselblad’ın dokunuşunu taşıyor. Diğer özellikler arasında Çinli BOE’nin 2K ekran paneli, ikonik uyarı kaydırıcısı, kablosuz şarj, kızılötesi uzaktan kumanda ve yağış altında dokunmatik optimizasyon gibi Ace 2 Pro’dan miras alınan özellikler bulunuyor.”