Instagram Notlar Kısmına Tepki Özelliği Geldi

Büşra Koça
A+A-
Reset

Instagram, kullanıcı deneyimini artırmak amacıyla platformuna getirdiği yeniliklerle dikkat çekiyor. Meta’nın sosyal medya dünyasının önde gelen isimlerinden biri olarak, Notlar bölümünü aktif hale getirmesiyle bu özelliği geliştirmeye devam ediyor.

Son dönemde Instagram, özellikle Notlar bölümüne odaklanmış gibi görünüyor. Kullanıcılar tarafından aktif bir şekilde kullanılan bu özellik, şirketin öncelikleri arasında yer alıyor. Platform, Notlar bölümünde bir dizi yeni özelliği test ediyor ve son güncelleme ile birlikte artık notlara tepki verebilme imkanı sunuyor.

Instagram Notlar’a tepki özelliği geldi

Son güncellemeyle birlikte artık notlara tepki verebileceksiniz.

Instagram Notlar Kısmına Tepki Özelliği Geldi

Instagram, Notlar bölümüne getirdiği yeniliklerle sınırlı kalmayarak kullanıcı deneyimini zenginleştirmeye odaklanıyor. Instagram’ın başkanı Adam Mosseri, Notlar bölümünü daha etkili hale getirmeyi amaçladıklarını ve bu amaçla bölüme video ekleyebilme özelliğini geliştirmeye yönelik çalışmalar yaptıklarını duyurdu. Mosseri’nin açıklama da; ”Bu hafta notlarda selfie videoları paylaşma özelliğini test etmeye başladık. Yakında notlar’da varsayılan profil fotoğrafınızı kısa bir video ile güncelleyebileceksiniz. Videoya eşlik etmesi için ayrıca metin ekleyebileceksiniz.”