Xiaomi HyperOS’un Çıkış Tarihi Açıklandı

Çağlar Enes Sezgün
A+A-
Reset

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, heyecan verici bir dizi duyuru yapmaya hazırlanıyor. Firma, yakın gelecekte, yeni nesil Xiaomi 14 serisinin lansmanını gerçekleştirecek. Ayrıca, akıllı telefonlarında kullanılan MIUI arayüzünün yerini alacak olan HyperOS işletim sistemi resmi olarak tanıtılacak.

Xiaomi’nin merakla beklenen HyperOS’u 26 Ekim Perşembe günü, Türkiye saati ile 14:00’te Çin’de düzenlenecek olan etkinlikte tanıtılacak.

HyperOS, Xiaomi’nin en yeni işletim sistemi olacak ve bu işletim sistemi, Xiaomi cihazlarının sadece akıllı telefonlarında değil, aynı zamanda tabletlerinde, akıllı saatlerinde ve hatta yakın gelecekte piyasaya süreceği elektrikli araçlarında da sorunsuz bir şekilde çalışabilecek ilk çapraz platform işletim sistemi olarak öne çıkıyor.

Bu gelişme, Xiaomi’nin teknoloji ekosistemini daha da entegre hale getirme ve kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunma konusundaki kararlılığını gösteriyor. 26 Ekim’deki etkinlik, teknoloji meraklıları için heyecanla bekleniyor.