Colorful Evol P15 Oyun Dizüstü Bilgisayarını Piyasaya Sürüyor

Çağlar Enes Sezgün
A+A-
Reset

Colorful Technology Company Limited, oyun dizüstü bilgisayarları serisine son eklediği EVOL P15’i tanıtmaktan büyük bir heyecan duyuyor. Bu bilgisayar, Çelik Mavi rengiyle dikkat çekiyor ve 12. nesil Intel Core işlemcileri ile NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi grafik kartlarını bir araya getiriyor. Ayrıca, bilgisayarın ön kısmında bulunan RGB ışık çubuğuyla oyun dizüstü bilgisayarının görünümünü tamamlıyor.

EVOL P15, 12. Nesil Intel Core i7-12650H işlemci ve güçlü NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB grafik kartı ile donatılmıştır. Bu, hem oyun hem de içerik oluşturma ihtiyaçlarını karşılamak için mükemmel bir seçenektir. Çelik Mavi rengi, modern oyunculara ve e-spor tutkunlarına hitap ederken, bilgisayarın 15,6 inç QHD 165 Hz ekranı, akıcı ve yırtılmasız oyun deneyimi sunar. Ayrıca, NVIDIA G-SYNC desteği ile daha da geliştirilmiştir.

EVOL P15, yüksek hızlı bağlantılar için Wi-Fi 6E + BT kablosuz teknolojisi ve 1 GbE LAN bağlantı noktası gibi çeşitli bağlantı seçenekleri sunar. Bu özelliklerle, oyun deneyiminizi daha da zenginleştirirken, çevrimiçi etkileşimlerinizin sorunsuz ve hızlı olmasını sağlar.

Colorful Evol P15 Oyun Dizüstü Bilgisayarını Piyasaya Sürüyor

Tasarım
EVOL P15’in Çelik Mavisi kaplaması, modern oyunculara ve e-spor meraklılarına hitap etmek için tasarlanan RGB aydınlatmalı klavyeye uyacak şekilde kapağında RGB aydınlatma ile tamamlanıyor.

Derin Soğutucu Sistemi
EVOL P15 dizüstü oyun bilgisayarı, çift fanlı 6 borulu bir soğutucudan oluşan etkileyici bir soğutma sistemi ile birlikte geliyor. EVOL P15’in çok bölgeli soğutma sistemi, ısıyı hızlı bir şekilde dışarı atmak için dört hava deliği ile birlikte gelir. Oyun dizüstü bilgisayarı ayrıca üç soğutma modu arasında ayar yapmak için Fn + 1 komutunu kullanan kullanışlı bir Tek Tuşlu Soğutma Moduna sahiptir.

COLORFUL aynı özelliklere sahip ancak daha büyük 16 inç 144 Hz/165 Hz NVIDIA G-SYNC uyumlu ekrana sahip EVOL P16 modelini de piyasaya sürecek.