2025 Opel Mokka’nın Yenilenen Tasarımı Ortaya Çıktı!

Türkiye’de popüler olan kompakt SUV Opel Mokka’nın makyajlı versiyonuna ait casus fotoğraflar paylaşıldı. Görünen o ki, araç küçük tasarım güncellemeleriyle daha modern bir görünüm kazanacak.

Son yıllarda Opel, Peugeot gibi Türkiye’de popülaritesini ciddi şekilde artırdı. Bunun başlıca nedeni, Opel’in yeni modellerinin modern teknolojilere uyum sağlaması ve şık tasarım çizgilerine sahip olması. Özellikle Türkiye’de çok sevilen Opel Mokka, yakında makyajlanacak ve bu yenilenen modeli yakından görme fırsatımız var.

2025 Opel Mokka

2025 model Opel Mokka, minimal bir kamuflajla casus kameralar tarafından görüntülendi. Yenilenen Mokka, büyük ölçüde mevcut modele benzer bir tasarıma sahip olsa da otomobil tutkunları küçük tasarım dokunuşlarını hemen fark edebilir.

2025 Opel Mokka’nın dış tasarımında, aracın daha modern görünmesini sağlayan ince detaylar yer alıyor. Ön kısımda, tamponun hava girişleri yeniden tasarlanmış; özellikle üst girişin “gülümseyen” şekli ve alt girişin altında bulunan belirgin gövde rengindeki splitter dikkat çekiyor. Ayrıca farlar ve stop lambalarındaki LED’lere eklenen yatay çizgiler, Opel’in “Opel Compass” tasarım temasını korurken, farların modernize edilmesine katkı sağlıyor.

Arka tasarımda ise Opel logosu ve Mokka yazısı kamuflajla gizlenmiş, bu da bu alanlarda bazı güncellemeler olabileceğine işaret ediyor. Ancak genel olarak, arka tamponun mevcut tasarımla büyük ölçüde aynı kaldığı görülüyor.

İç mekânda en büyük yenilik ise yeniden tasarlanmış altı düz direksiyon simidi. Bu güncelleme, Mokka’yı Opel’in en yeni SUV modelleriyle aynı seviyeye getiriyor, ancak iç tasarımın geri kalan unsurları, özellikle dijital kokpit ve ön konsol, büyük ölçüde korunmuş.

İlgili haberler

God of War Ragnarok PC’de Bulmaca İpuçlarını Kapatma Seçeneği Geldi

Krafton, Tango Gameworks’ü Neden Satın Aldı?

Meta CEO’su Zuckerberg, Apple’ın Ürün Stratejisini Eleştirdi